
صرحت الفنانة إلهام شاهين عن أكثر المواقف استفزازاً لها في عام 2021 والتي تعرضت لها وهوجمت بسببها من ضمنها تصريحاتها حول التبرع بالأعضاء.
وخلال استضافتها في أحد البرامج، قالت إلهام شاهين: "ده كان موضوع فني ثقافي والتاني موضوع إنساني طبي مهم جداً، ولقيت من رد الفعل إن في ناس تافهة كتير.”
ورداً على سؤال عن أكثر الردود التي ضايقتها أجابت: "التريقة على التبرع بالأعضاء مثلاً، كان في ردود سخيفة كتير، زي إتبرعي وأنت عايشة. ناس تافهة، إما إنك تشكرني عشان عايزة أعمل خير أو تسكت، ولو إنت مش شايف إنه خير سيبني أعمله وأنت بلاش تعمله، لكن ليه تهاجمني هجوم لمجرد الهجوم.”
وأضافت: "حتى لو إنت غبي وجاهل وفاهم إن ده حرام، وهو طبعا مش حرام، إنت زعلان ليه؟ افرض إن أنا بعمل حاجة إنت شايفها هتدخلني النار وأنت بتكرهني، سيبني أدخل النار.”
بنما تعلن بناء سجن شديد الحراسة لعزل زعماء العصابات على غرار نموذج السلفادور
شركات البيض الأمريكية تدفع 3.3 ملايين دولار وتتبرع بـ 53 مليون بيضة بسبب الاحتكار
صحيفة: واشنطن ترفض عودة زعيمة المعارضة ماتشادو إلى فنزويلا
ترامب: لن نسمح للصين بالسيطرة على قناة بنما
ترامب يجني 1.2 مليار دولار من العملات المشفرة عام 2025
سيناريوهات فضل شاكر أمام القضاء اللبناني
محمد محسن يدعو لوقف "التكهنات" حول طبيعة مرض زوجته هبة مجدي
هل يطلق سراح فضل شاكر خلال أيام؟